vitadis eiwitdieet

Vitadis eiwitdieet

Geregeld krijg ik de vraag wat voor een dieet het vitadis dieet precies is. Wel, het is een eiwitdieet. In deze blogpost vertel ik je er meer over.

Waarom een eiwit dieet?

Heel wat bekende internationale diëten, zoals Prodimed en Dr Frank, zijn gebaseerd op de wetenschap dat je door het eten van eiwitten makkelijker kan afvallen. Het grootste voordeel van een eiwitdieet is namelijk dat je zonder hongergevoel snel vet kan verbranden. De eiwitten verdrukken het verlangen naar meer eten en zorgen ervoor dat je je energiek voelt en je spiermassa behoudt tijdens het afslanken. Daardoor zijn deze eiwitdiëten al jarenlang erg populair en hebben ze inmiddels honderdduizenden mensen geholpen.

Ontdek alle voordelen
Slanker leven plan

Waaruit bestaat het vitadis dieet?

Vitadis is eigenlijk niet zomaar een dieet, maar een totaalpakket om gezond af te slanken. Je ontvangt de recepten en een groot en variërend assortiment hoogwaardige eiwitrijke producten, genoeg voor alle eetmomenten over een bepaalde periode. Het fase 1 pakket bijvoorbeeld volstaat voor 10 dagen (40 eiwitrijke eetmomenten) en bevat een mix bundel ontbijt, lunch, zoute snacks, shakes en desserts, repen en crackers. Een overzicht van de inhoud van het vitadis dieet:

 • 40 eiwitrijke eetmomenten (volwaardige maaltijden en snacks)
 • 223 gezonde én lekkere afslankrecepten

Maar er is meer:

 • Dieet meetlink en richtlijnen kaart
 • VITADIS L-Carnitine vettransporteur
 • E-book ‘slanker leven’
 • Recepten app voor op je smartphone
 • E-coaching via email door een ervaren afslankcoach
 • Gratis tips en trucs voor sneller gewichtsverlies
 • Teststrook ketostick vetverbranding
 • Online klant account waar je je vorderingen kan bijhouden

Anders dan alle andere diëten is vitadis dus eerder een totaalpakket voor wie zoveel mogelijk ondesteuning wil krijgen om af te slanken, zonder daarvoor bijvoorbeeld een dure persoonlijke coach onder de arm te nemen.
Had je overigens gemerkt dat het avondmaal niet meegeleverd is? Dat doen we opdat je gewoon lekker zou kunnen koken met en voor je gezin. We geven je uiteraard wel tips voor een gezonde maaltijd, maar zo hoeft de rest van het gezin niet aan de shakes of repen.

Onze beloftes

 • Makkelijker afvallen: Eiwitrijke diëten verminderen het hongergevoel en de zin in zoetigheid. Daardoor is het dieet gezond en makkelijker vol te houden. We krijgen geregeld van onze klanten te horen dat ze nooit geen hongergevoel hadden en zich tijdens het dieet zelfs fitter energieker voelden dan voorheen. Om het vitadis eiwitdieet te volgen hoef je je overigens ook niet in het zweet te werken in de sportschool!
 • Snel afvallen: Door minder koolhydraten te eten en meer eiwitten val je sneller af. De meeste van onze klanten halen makkelijk 3-4 kg per week.
 • Lekker eten: Wij geloven dat het succes van het vitadis eiwitdieet grotendeels te danken is aan de honderden smaakvolle recepten én de lekkere producten. Want een dieet hou je maar vol wanneer je wel smaakvol kan blijven eten.

Hoe starten met het vitadis eiwitdieet?

Het eiwitdieet kan online aangekocht worden via deze link. Na aankoop word je meteen doorgestuurd naar je eigen account waar je meteen de recepten, ebooks en dergelijke kan downloaden. Het pakket dezelfde dag nog ingepakt en verzonden zodat je het meestal de dag erop reeds in huis hebt. De verzending gebeurt anoniem en discreet.

In het pakket vind je de voeding en alle bijbehorende informatie; in het geval van het startpakket fase een is dat dus voor 10 dagen.

Na 3 dagen zal je coach je contacteren via email. Hij stuurt je afslanktips en informatie over het bereiden van maaltijden en de zaken waarop je dient te letten voor het beste en snelste resultaat. Je resultaten kan je van dan af ook bijhouden in je eigen online account als je dat wil.

Het Vitadis eiwitdieet kan je herhalen zolang je wil. Wil je nog meer afvallen? Dan kan je het pakket opnieuw bestellen. (als je gebruik hebt gemaakt van de tijdelijke korting, dan kan je ook je nieuwe bestelling doen aan het voordeeltarief!)

Bestel nu extra voordelig
Slanker leven plan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>