vitadis-probeerbox1

VITADIS dieet probeerbox

Probeer nu de VITADIS dieet probeerbox

Er zijn verschillende boxen beschikbaar om met het VITADIS dieet van start te gaan.

Ben je nieuwsgierig naar het VITADIS dieet dan is het aangeraden om te beginnen met de probeerbox.
Deze box bevat:
- Repen
- Biscuits
- Cakejes
- Smoothies
- Muesli
- Dessert / pudding / shakes

In deze box zitten geen complete maaltijden, maar een selectie van onze snacks. Deze zullen je toch een idee geven over het menu van het VITADIS dieet.
Je vind in dit pakket ook extra informatie, zoals bv een kleine receptengids en algemene informatie over afvallen en hoe je je levensstijl kan veranderen.

Verander je levensstijl met het VITADIS dieet

De VITADIS dieet probeerbox is een goede manier om kennis te maken met het VITADIS dieet. Als deze box je bevalt kan je overschakelen naar het ‘Fase 1′ pakket.
Je favoriete snacks kan je steeds los bijbestellen.
Met de probeerbox kan je alvast je levensstijl veranderen door de vele tips die hierin staan. Als je al begint met je eetpatroon te veranderen, zal je al een verandering zien op de weegschaal!
De probeerbox laat je ook kennismaken met de verschillende tussendoortjes. De eiwitrijke smoothies, sojanootjes, shakes,.. voorzien je van alle nodige voedingsstoffen. En zullen je zonder honger laten afvallen op een leuke manier.

Aarzel niet langer en bestel onze VITADIS dieet probeerbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>