vitadis-fase1

VITADIS dieet ‘Fase 1′ pakket

Met het VITADIS dieet ‘Fase 1′ pakket heb je alles in huis om af te vallen!

Dit pakket is een compleet pakket met een lekker en gevarieerd menu. Het geeft je de nodige voedingsstoffen en geeft je toch een vol gevoel waardoor je geen honger zal lijden.
Deze omvat oa:
- 35 eiwitrijke snacks
- Ontbijt producten
- Lunch producten
- Dessert producten
- Shakes en smoothies

In het VITADIS fase 1 pakket vind je niet alleen de producten, maar ook tips en trucs om je eetpatroon te veranderen, extra aanvullende informatie over afvallen gezond eten, een shakebeker, een tester voor vetverbranding en 21 recepten.
Je kan ook online coaching aanvragen, om je op te volgen en als hulpmiddeltje om het vol te houden. Motivatie is nodig om hieraan te beginnen het af te werken!

Doordat alle producten en snacks eiwitrijk zijn, geven ze je een vol gevoel en zorgen ze voor een goede vetverbranding. Door de 6 eetmomenten per dag te respecteren zal je geen honger hebben en niet naar zoetigheid verlangen.

Aarzel niet langer en bestel het VITADIS dieet fase 1 pakket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>